Tabula Pláza Design Stúdió

A blogon a Tabula Pláza Design Stúdióban megvásárolható vagy megrendelhető egyedi tárgyakat szeretnénk bemutatni azoknak, akik nem tudnak, vagy nem szeretnek boltról-boltra járkálva kutatni egy-egy ötletes ajándék, lakáskiegészítő, ruha vagy ékszer után. Nyíregyháza, Hősök tere 15. tabulaplaza@gmail.com +36 30 54 77 637

címünk: Nyíregyháza, Hősök tere 15


tabula pláza design stúdió nagyobb térképen való megjelenítése

nyitvatartás

Hétköznapokon 9-től 18 óráig! Az adventi hetekben szombaton és vasárnap is nyitvatartunk 9-13 óráig, az ezüst- és aranyvasárnap hétvégéjén 16 óráig.

Gyapjú falikép

2010.12.17. 11:20 | tpds | Szólj hozzá!

 A korábban már bemutatott hófehér filcpárna mellett ez a kép is nemezből készült, melyet festett és kézzel hímzett Fekete Nóra textilművész. A jópofa homokfúvott üvegű dobozkeret kiemeli a természetes gyapjú faktúráját és a finom hímzett vonalakat.

Hímzett selyemképek és párnák

2010.12.16. 14:00 | tpds | Szólj hozzá!

Csillogó madarak, indák, tulipánok díszítik a faliképeket és párnákat, amiket ma ajánlok olvasóink figyelmébe. A képek világító egységgel is rendelhetők, így háló- és nappaliszobák hangulatos kiegészítői lehetnek. (mérettől függően 20000 forinttól)

Sorsoltunk

2010.12.16. 10:05 | tpds | Szólj hozzá!

 A karácsonyi vihar minket is elért, így kissé megkésve tudósítunk a sorsolásról. A kézzel festett dekor mézeskalács-csomagokat és a horgolt ékszert a főbérlőnk jelenlétében sorsoltuk ki. Minden szabályosan zajlott szerintünk. A nyertesek:Mézeskalács csomagot nyert Pápai…

süti beállítások módosítása